Vill du bli medlem i Helsingborgs Handelsförening?

Vi uppmuntrar alla som bedriver företagsverksamhet eller är anställd i Helsingborgs näringsliv att bli medlemmar. Årsavgiften för medlemskap fastställs vid varje årsmöte och varierar beroende på om medlemskapet gäller en enskild person eller ett företag.

Ewa-Gun Westford
Hennes telefon ringde ofta och Ewa-Gun Westford svarade nästan alltid, oavsett veckodag och tid på dygnet. Som presstalesperson inom polisregion Syd tyckte hon att det är hennes skyldighet. – Det är viktigt att allmänheten får veta så mycket som möjligt om vad vi inom polisen gör och jag tycker att massmedia har en viktig roll. Jag skulle inte kunnat jobba med detta om jag inte gillade journalister. Inte heller om jag inte själv var nyfiken och stolt över polisen.
Plats:Julbord på Madame Moustache, Norra Storgatan 9, Helsingborg