fre 14 juni | Gastro

Martina Smedberg

Vi gästas av Martina Smedberg, doktorand vid Lunds Universitet, Institutionen för Strategisk Kommunikation, under temat: ”Varumärket Sverige sett från regeringen och ett multinationellt företag (IKEA)". Vi får även en kort introduktion av Catarina Rolfsdotter-Jansson.
Registrering är stängd

Tid och plats

14 juni 2019 12:30
Gastro, Järnvägsgatan 3, 252 23 Helsingborg, Sverige

Om evenemanget

Doktorand Martina Smedberg, Institutionen för Strategisk kommunikation, Lunds Universitet, Campus Helsingborg. ”Varumärket Sverige sett från regeringen och ett multinationellt företag (IKEA). Samverkar de? Håller Sverige-bilden på att ändras och hur kommer detta att påverka de båda aktörerna?

Vi kommer även få en kort introduktion av Catarina Rolfsdotter-Jansson, innehållsansvarig för A Sustainable Tomorrow. Hon kommer berätta om en hållbarhets- och framtidskonferens på Dunkers Kulturhus som hålls den 18e september. Konferensen är den sjätte i ordningen och årets tema är: ”Hållbart näringsliv med nästa generations medarbetare, ledare och kunder i fokus”.

Catarina är föreläsare, författare och moderator med lång erfarenhet av att arbeta med hållbar utveckling. Läs mer på:

www.asustainabletomorrow.se

Är du inte medlem i handelsföreningen? Maila i så fall din anmälan till 2.0@handelsforeningen.com. Din anmälan blir bindande då du får en bekräftelse från oss. Tack!

Vi sparar inga kortuppgifter på vår hemsida. Det är en extern mjukvara som tillhandahåller detta. Alla kortuppgifter krypteras noga och delas ej vidare.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Biljett
    199 kr
    199 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang

2019 Helsingborgs Handelsförening 

Webbdesign: Campus Webbyrå ©