fre 21 maj | Online-event

Lunchevent

Vi gästas av Campus Helsingborgs nya rektor Charlotta Johnsson. Eventet streamas och länk kommer att finnas tillgänglig i anslutning till eventet men även efteråt. Lunchen på Gastro är inställd pga rådande situation.
Tickets Unavailable
Lunchevent

21 maj 13:00
Online-event

Med en bakgrund som vicerektor för samverkan och innovation på Lunds Tekniska Högskola (LTH) har Charlotta mycket att bidra med i sin nya position. Hennes  vision är att Campus ska var en inspirerande plats där lärare och studenter tillsammans utvecklar Campus framtid genom att jobba tvärvetenskapligt över fakultetsgränserna. Utöver detta värnar hon mycket om Helsingborg stad och Öresundsregionen, då hon själv bodde här under sin studietid. “Helsingborg är ju känt för social innovation och jag hoppas att vi kan jobba mer med de frågorna framöver” Charlotta Johnsson, som menar att samverkan är en extremt viktig fråga för henne.

Är du inte medlem i handelsföreningen? Maila i så fall din anmälan till info@handelsforeningen.com. Din anmälan blir bindande då du får en bekräftelse från oss. Tack!