fre 27 sep. | Gastro

Joachim Samuelsson

Joachim Samuelsson, VD på Blippit och Styrelseordförande för Crunchfish, kommer berätta om hur Blippit kommer förändra hur vi betalar i butik.
Registrering är stängd

27 sep. 2019 12:30
Gastro, Järnvägsgatan 3, 252 23 Helsingborg, Sverige

Blippit står inför ett genombrott inom butikshandeln och har potential att förändra hur vi betalar i butik. Blippit är för betaltjänster i butik vad disruptiva bolag som Amazon, Uber, AirBnB eller Spotify är för e-handel, taxitjäns- ter, övernattningar respektive musikstreaming. Utan varulager, taxibilar eller chaufförer, hotell eller lägenheter eller musikrät- tigheter, erbjuder dessa bolag en extremt skalbar och värdefull tjänst som i grund och botten handlar om att ge konsumenter access till en viss tjänst. På samma sätt utgör Blippit bryggan mellan konsumenter och butikshandelns betaltjänster, utan att bolaget själv har några egna appar, betalväxlar eller kassasystem. Välkommen att diskutera dynamiken bakom världens högst värderade bolag och starkaste varumärken.

Är du inte medlem i handelsföreningen? Maila i så fall din anmälan till 2.0@handelsforeningen.com. Din anmälan blir bindande då du får en bekräftelse från oss. Tack!

Antal
Totalt