fre 11 sep. | Gastro

Henrik Mitelman

SLUTSÅLT! Vi välkomnar Henrik Mitelman - Sveriges främsta ekonomijournalist! Mitelman är en oberoende konjunktur-, finans- och trendanalytiker. Efter 15 år i finansbranschen, varav de sista 11 åren på SEB som analyschef/chefstrateg, sadlade han om till krönikör i Dagens Industri. Välkomna!
Registrering är stängd

11 sep. 2020 12:30
Gastro, Järnvägsgatan 3, 252 23 Helsingborg, Sweden

Eventet är tyvärr slutsålt! Vi hänvisar till våra kommande event.

Är du inte medlem i handelsföreningen? Maila i så fall din anmälan till info@handelsforeningen.com. Din anmälan blir bindande då du får en bekräftelse från oss.

Med hänsyn till rådande pandemi kommer höstens event se ut enligt följande:

• Vi följer reglerna från Folkhälsomyndigheten
  • Maximalt antal gäster: 50 st inklusive föreläsare
  • Inget mingel före vid ankomst. Fördrink serveras istället vid borden inne i vita rummet.
  • Antalet platser vid matborden är utglesade
  • Föreläsningen kommer även att webbsändas

Antal
Totalt