Fri, Oct 16 | Gastro

David Nilsson-Sträng

Vi gästas av teknikentreprenören David Nilsson-Sträng som kommer introducera HETCH. Tillsammans med etablerade företag, snabbt rörande teknikföretag och start-ups skapar HETCH en bra kunskapsdelning och därigenom förutsättningar för globala bolag i Helsingborg.
Registrering är stängd

Oct 16, 2020, 12:30 PM
Gastro, Järnvägsgatan 3, 252 23 Helsingborg, Sweden

Vi gästas av teknikentreprenören och grundaren David Nilsson-Sträng som kommer introducera HETCH. Tillsammans med etablerade företag, snabbt rörande teknikföretag och start-ups skapar HETCH en bra kunskapsdelning och därigenom förutsättningar för globala bolag i Helsingborg. Tillsammans med sina partners erbjuder HETCH tillgång till accelerator, startup-community, flexibla arbetsplatser, koppling till utbildning och forskning, affärsrådgivare, investerare och ett supporterande nätverk.

Läs mer om HETCH här.

Är du inte medlem i handelsföreningen? Maila i så fall din anmälan till info@handelsforeningen.com. Din anmälan blir bindande då du får en bekräftelse från oss. Tack!

Med hänsyn till rådande pandemi kommer höstens event se ut enligt följande:

• Vi följer reglerna från Folkhälsomyndigheten
  • Maximalt antal gäster: 50 stycken inklusive föreläsare
  • Inget mingel före vid ankomst. Fördrink serveras istället vid borden inne i vita rummet.
  • Antalet platser vid matborden är utglesade
  • Föreläsningen kommer även att webbsändas

Vi sparar inga kortuppgifter på vår hemsida, - det är en extern mjukvara som tillhandahåller detta. Alla kortuppgifter krypteras noga och delas ej vidare.

Antal
Totalt