fre 16 okt. | Gastro

David Nilsson-Sträng

Vi gästas av teknikentreprenören David Nilsson-Sträng som kommer introducera HETCH. Tillsammans med etablerade företag, snabbt rörande teknikföretag och start-ups skapar HETCH en bra kunskapsdelning och därigenom förutsättningar för globala bolag i Helsingborg.
Registrering är stängd
David Nilsson-Sträng

Tid och plats

16 okt. 2020 12:30
Gastro, Järnvägsgatan 3, 252 23 Helsingborg, Sweden

Om evenemanget

Vi gästas av teknikentreprenören och grundaren David Nilsson-Sträng som kommer introducera HETCH. Tillsammans med etablerade företag, snabbt rörande teknikföretag och start-ups skapar HETCH en bra kunskapsdelning och därigenom förutsättningar för globala bolag i Helsingborg. Tillsammans med sina partners erbjuder HETCH tillgång till accelerator, startup-community, flexibla arbetsplatser, koppling till utbildning och forskning, affärsrådgivare, investerare och ett supporterande nätverk.

Läs mer om HETCH här. 

Är du inte medlem i handelsföreningen? Maila i så fall din anmälan till info@handelsforeningen.com. Din anmälan blir bindande då du får en bekräftelse från oss. Tack!

Med hänsyn till rådande pandemi kommer höstens event se ut enligt följande:

 • Vi följer reglerna från Folkhälsomyndigheten
 • Maximalt antal gäster: 50 stycken inklusive föreläsare
 • Inget mingel före vid ankomst. Fördrink serveras istället vid borden inne i vita rummet.
 • Antalet platser vid matborden är utglesade
 • Föreläsningen kommer även att webbsändas

Vi sparar inga kortuppgifter på vår hemsida, - det är en extern mjukvara som tillhandahåller detta. Alla kortuppgifter krypteras noga och delas ej vidare. 

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Biljett
  199 kr
  199 kr
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang