VÅRA

EVENT

Vi presenterar regelbundet spännande event i våra lokaler i Restaurang Gastro i Helsingborg. Samarbetet med medlemmar, näringslivs-intressenter och Campus Helsingborg gör att vi kan erbjuda föreläsningar inom aktuella och framtida affärsidéer.

Ta del av våra kommande event i menyn till höger eller läs mer om våra tidigare event här:

Med hänsyn till rådande pandemi COVID-19 kommer höstens event se ut enligt följande:

• Vi följer reglerna från Folkhälsomyndigheten

• Maximalt antal gäster: 50 stycken inklusive föreläsare

• Inget mingel vid ankomst. Fördrink serveras istället vid borden inne i vita rummet.

• Antalet platser vid matborden är utglesade

• Föreläsningarna kommer även att webbsändas

Restaurang Gastro

Problem med att se hemsidans innehåll?

För närvarande stödjer inte vår hemsida äldre versioner av webbläsaren Internet Explorer. Om du har problem med att se innehållet på hemsidan råder vi dig därför till att uppdatera din webbläsare. Ett annat alternativ är att besöka hemsidan från din smartphone, surfplatta eller någon annan webbläsare. Tack!

• fre 16 apr.
    Gastro
    Vi gästas av Foodhills VD, Karl Beckman samt Foodhills Fastigheter ABs VD, Mikael Halling. Vi kommer få höra om "Sagan om Ärtan" som lever vidare tack vare entreprenören Erik Paulsson från Findus. Eventet kommer enbart sändas digitalt med möjlighet att ta del av inspelning i efterhand.
  • fre 21 maj
    Gastro
    Vi gästas av Campus Helsingborgs nya rektor Charlotta Johnsson. (Möjligheten att boka plats öppnar i början av mars månad)