VÅRA

EVENT

Vi presenterar regelbundet spännande event i våra lokaler i Restaurang Gastro i Helsingborg. Samarbetet med medlemmar, näringslivs-intressenter och Campus Helsingborg gör att vi kan erbjuda föreläsningar inom aktuella och framtida affärsidéer.

Ta del av våra kommande event i menyn till höger eller läs mer om våra tidigare event här:

Restaurang Gastro

Problem med att se hemsidans innehåll?

För närvarande stödjer inte vår hemsida äldre versioner av webbläsaren Internet Explorer. Om du har problem med att se innehållet på hemsidan råder vi dig därför till att uppdatera din webbläsare. Ett annat alternativ är att besöka hemsidan från din smartphone, surfplatta eller någon annan webbläsare. Tack!

Fri, May 08
Henrik Mitelman
Vi välkomnar Henrik Mitelman - Sveriges främsta ekonomijournalist! Mitelman är en oberoende konjunktur-, finans- och trendanalytiker. Efter 15 år i finansbranschen, varav de sista 11 åren på SEB som analyschef/chefstrateg, sadlade han om till krönikör i Dagens Industri. Välkomna!
Fri, May 29
Soraya Axelsson
Den 29e maj gästas vi av Soraya Axelsson, verksamhetschef för H22, city of Helsingborg. H22 är en internationell stadsmässa i Helsingborg år 2022. En långsiktig investering i innovation för en smartare stadsutveckling och ett mer hållbart liv i staden.
Fri, Sep 11
Mer info inom kort!