HH Ferries – ett bolag i förändring

26 oktober 2018 kl 12.30

17 december 2021 kl 12.30
Julbord på Madame Moustache, Norra Storgatan 9, Helsingborg
Hennes telefon ringde ofta och Ewa-Gun Westford svarade nästan alltid, oavsett veckodag och tid på dygnet. Som presstalesperson inom polisregion Syd tyckte hon att det är hennes skyldighet. – Det är viktigt att allmänheten får veta så mycket som möjligt om vad vi inom polisen gör och jag tycker att massmedia har en viktig roll. Jag skulle inte kunnat jobba med detta om jag inte gillade journalister. Inte heller om jag inte själv var nyfiken och stolt över polisen.